footer

ZHENG AT HOME EN

HANTING BISTRO

ZHENG@HOME KITS

Met de Zheng@Home KITS van brengt u de Imperial Experience thuis en kunt u genieten van heerlijke verse en gezonde gastronomische gerechten met minimale moeite. De gerechten zijn voornamelijk bereid door de chefs met stoomtechnieken waardoor smaak, kleur en voedingswaarden optimaal worden behoud; lekker en gezond! Voor de finishing touches kunt u zelf zorgen met de bijgevoegde stap voor stap gids; de gerechten opmaken, opwarmen, en natuurlijk de tafel dekken. Enjoy.

 

BEKIJK EN BESTEL

ZHENG MOEDERDAG@HOME

Zondag 9 mei is het weer zover; dé dag om jouw moeder in het zonnetje te zetten! En wat is hiervoor beter dan Aziatische culinaire verwennerij. De chefs en de rest van Team HanTing Delivery hebben zich uitgesloofd en verschillende concepten en menu’s ontwikkeld. Een diner, borrel, high tea, cadeaubox of giftcard? Aan jou de keuze. Je kunt de kits bestellen vanaf nu tot en met 5 mei. De verwennerijen kan je afhalen of laten bezorgen op 7, 8, en 9 mei. Deze 3 dagen bezorgen alle restaurants van HanTing Delivery binnen een straal van 20-25 km. Woon je verder weg? Neem contact op met ons via onze e-mail specialevents@hanting.delivery om te kijken naar bezorg mogelijkheden. Afhalen in een van de restaurants in Amsterdam, Delft, Den Haag, Eindhoven of Rotterdam kan natuurlijk altijd. Klil op de button om meer te ontdekken.

 

ONTDEK MEER

HANTING BISTRO:

READY TO EAT BEZORG CONCEPT

VAN ZHENG

Vanaf nu kunt u van heerlijke HanTing style gerechten genieten aan uw eigen eettafel. Een nieuwe aanpak, maar dezelfde missie: HanTing Bistro brengt wederom het beste van beide werelden samen door smaken, kooktechnieken, en kennis van het Oosten en Frankrijk te combineren. Speciaal voor dit bezorg concept heeft ons team een nieuw menu ontwikkeld vol met verrassende en innovatieve fusion gerechten zoals u dit nog kent van het voormalige restaurant HanTing Cuisine, maar dan in een toegankelijk jasje.

 

Ontdek dit eerste bezorg concept van Restaurant Zheng op ons gloednieuwe bezorgplatform www.hanting.delivery, of klik op de button hieronder. Na bestelling staan we binnen 30 minuten bij u voor de deur.

 

Wij bezorgen binnen een straal van 5 km van Restaurant Zheng aan de Prinsestraat 33 in Den

Haag. Woont u verder weg dan 5 km? Niet getreurd! Het is ook mogelijk om uw bestelling bij ons restaurant af te halen.

 

BEKIJK EN BESTEL

©2018 Han Group       Cookie Policy FAQ

©2018 Han Group       Cookie Policy FAQ