footer

KERST, ZHENG AT HOME EN

HANTING BISTRO

ZHENG KERSTDINER@HOME KITS

Gezelligheid, quality time met vrienden en familie en samen genieten van een uitgebreid diner; dè ingrediënten voor een perfecte kerstviering. Chef Han en zijn team zorgen ervoor dat u dit jaar niets hoeft te missen met diner kits van restaurant Zheng: feestelijke, culinaire kerstmenu’s in een handomdraai!

 

Een meer-gangen diner op tafel zetten met kerst was nog nooit zo makkelijk. De chefs van restaurant Zheng hebben voor u volledige menu gecreëerd en nemen alle voorbereiding uit handen; de ingrediënten zijn al gesneden en bereid. Het enige wat u hoeft te doen is de finishing touch aanbrengen; de gerechten opmaken, opwarmen in de oven en de tafel dekken! De stap voor stap instructies die u na bestelling per mail van ons ontvangt zorgen voor de perfecte kerst beleving bij u thuis.

 

Zheng Kerstdiner@Home Kits zijn vanaf nu tot en met 22 december te bestellen via HanTing Delivery. Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk personen van een uniek kerstdiner kunnen genieten, hebben we het bezorggebied in verschillende steden uitgebreid èn bezorgen we de kits GRATIS op 24, 25 en 26 december. Ga naar de kerst@home pagina in www.hanting.delivery en bekijk of we bij u bezorgen. Valt uw adres buiten ons bezorggebied? Geen nood, u kunt uw kit op komen halen in een van ons restaurants in Amsterdam, Delft, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam.

BEKIJK MENU

ZHENG@HOME KITS

Met de Zheng@Home KITS van brengt u de Imperial Experience thuis en kunt u genieten van heerlijke verse en gezonde gastronomische gerechten met minimale moeite. De gerechten zijn voornamelijk bereid door de chefs met stoomtechnieken waardoor smaak, kleur en voedingswaarden optimaal worden behoud; lekker en gezond! Voor de finishing touches kunt u zelf zorgen met de bijgevoegde stap voor stap gids; de gerechten opmaken, opwarmen, en natuurlijk de tafel dekken. Enjoy.

HOE WERKT HET ?

Kies een gerecht of menu naar wens. Wij hebben verschillende opties die u kunt afstemmen op uw tijdschema.

Kies de heerlijke thee pairings of fles wijn waarmee u de Zheng Imperial Experience thuis compleet maakt!

Uw gerechten zijn 3 UUR NA BEVESTIGINGEN VAN BESTELLING gereed voor BEZORGEN OF AFHAAL. De BEZORG EN AFHAALTIJDEN ZIJN TUSSEN 14.00-22.00 UUR bij Restaurant Zheng te Prinsestraat 33 in Den Haag. U kunt ook een gewenste afhaaltijd aangeven op een andere dag. Woont u in in omgeving Delt of Rotterdam? Dan is het afhalen en bezorgen van Zheng@Home kits ook mogelijk bij u. Ga naar de zheng@home bestel platform om de bezorg en afhaal voorwaarden van Delft en Rotterdam in te zien.

Ervaar de Zheng Imperial Experience thuis met ons “ready to assemble” cuisine en geniet thuis van gastronomische gerechten met minimale moeite, wanneer u wilt!

 

BEKIJK EN BESTEL

HANTING BISTRO:

BEZORG CONCEPT VAN ZHENG

Vanaf nu kunt u van heerlijke HanTing style gerechten genieten aan uw eigen eettafel. Een nieuwe aanpak, maar dezelfde missie: HanTing Bistro brengt wederom het beste van beide werelden samen door smaken, kooktechnieken, en kennis van het Oosten en Frankrijk te combineren. Speciaal voor dit bezorg concept heeft ons team een nieuw menu ontwikkeld vol met verrassende en innovatieve fusion gerechten zoals u dit nog kent van het voormalige restaurant HanTing Cuisine, maar dan in een toegankelijk jasje.

 

Ontdek dit eerste bezorg concept van Restaurant Zheng op ons gloednieuwe bezorgplatform www.hanting.delivery, of klik op de button hieronder. Na bestelling staan we binnen 30 minuten bij u voor de deur.

 

Wij bezorgen binnen een straal van 5 km van Restaurant Zheng aan de Prinsestraat 33 in Den

Haag. Woont u verder weg dan 5 km? Niet getreurd! Het is ook mogelijk om uw bestelling bij ons restaurant af te halen.

 

BEKIJK EN BESTEL

©2018 Han Group       Cookie Policy FAQ

©2018 Han Group       Cookie Policy FAQ