footer

ZHENG AT HOME EN

HANTING BISTRO

ZHENG@HOME KITS

Met deze nieuwe CHEF@HOME KITS van Zheng brengt u de Imperial Experience thuis en kunt u genieten van heerlijke verse en gezonde gastronomische gerechten met minimale moeite. De gerechten zijn voornamelijk bereid door de chefs met stoomtechnieken waardoor smaak, kleur en voedingswaarden optimaal worden behoud; lekker en gezond! Voor de finishing touches kunt u zelf zorgen met de bijgevoegde stap voor stap gids; de gerechten opmaken, opwarmen, en natuurlijk de tafel dekken. Enjoy.

 

HOE WERKT HET ?

Kies een gerecht of menu naar wens. Wij hebben verschillende opties die u kunt afstemmen op uw tijdschema.

Kies de heerlijke thee pairings of fles wijn waarmee u de Zheng Imperial Experience thuis compleet maakt!

Uw gerechten zijn 3 UUR NA BEVESTIGINGEN VAN BESTELLING gereed voor AFHAAL. De AFHAALTIJD IS TUSSEN 11.30-18.00 UUR bij Restaurant Zheng te Prinsestraat 33 in Den Haag (Wij zijn hard aan het werk om de afhaal en bezorg opties in meerdere steden uit te breiden). U kunt ook een gewenste afhaaltijd aangeven op een andere dag.

Ervaar de Zheng Imperial Experience thuis met ons “ready to assemble” cuisine en geniet thuis van gastronomische gerechten met minimale moeite, wanneer u wilt!

 

BEKIJK EN BESTEL

HANTING BISTRO:

BEZORG CONCEPT VAN ZHENG

Vanaf nu kunt u van heerlijke HanTing style gerechten genieten aan uw eigen eettafel. Een nieuwe aanpak, maar dezelfde missie: HanTing Bistro brengt wederom het beste van beide werelden samen door smaken, kooktechnieken, en kennis van het Oosten en Frankrijk te combineren. Speciaal voor dit bezorg concept heeft ons team een nieuw menu ontwikkeld vol met verrassende en innovatieve fusion gerechten zoals u dit nog kent van het voormalige restaurant HanTing Cuisine, maar dan in een toegankelijk jasje.

 

Ontdek dit eerste bezorg concept van Restaurant Zheng op ons gloednieuwe bezorgplatform www.hanting.delivery, of klik op de button hieronder. Na bestelling staan we binnen 30 minuten bij u voor de deur.

 

Wij bezorgen binnen een straal van 5 km van Restaurant Zheng aan de Prinsestraat 33 in Den

Haag. Woont u verder weg dan 5 km? Niet getreurd! Het is ook mogelijk om uw bestelling bij ons restaurant af te halen.

 

BEKIJK EN BESTEL

©2018 Han Group       Cookie Policy FAQ

©2018 Han Group       Cookie Policy FAQ